makeup affairs


"Μέσα απ τη σελίδα μου, θα σας βοηθήσω να μάθετε, πώς με το μακιγιάζ.. θα απογειώσετε την αυτοπεποίθηση σας..
Προσωπικά, δεν ακολουθώ πάντα τις τάσεις τις μόδας. Προτιμώ να βρίσκω αυτό που ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο, με βάση το σχήμα και το χρώμα ματιών, το χρώμα μαλλιών,την απόχρωση της επιδερμίδας, τη μορφολογία του προσώπου, τις ανάγκες της επιδερμίδας, την ηλικία και την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας..
Κατά τη γνώμη μου,τα μάτια, είναι ο καθρέπτης της ψυχής. 'Aρα και το κλειδί της ομορφιάς του προσώπου, βρίσκεται στα μάτια..
Ακολουθήσετε σιγά σιγά τις συμβουλές μου, και σύντομα θα μάθετε..
Πως θα κάνετε τα μάτια σας να ξεχωρίζουν..
Ποιες αποχρώσεις σκιάς τα αναδεικνύουν ανάλογα με το χρώμα τους..
Ποιες σκιές να αποφεύγετε..
Πως θα "πετύχετε" το smoky..
Πως θα κάνετε γωνία..
Θα μάθετε επίσης...
Πως να αναδείξετε τα όμορφα χαρακτηριστικά σας και να κρύψετε τις ατέλειες σας..
Πώς να διατηρείτε το κραγιόν σας όλη την ημέρα..
Πως κάνετε φωτοσκιάσεις..και πολλά άλλα..
Θα χαρώ πολύ να μου κάνετε και εσείς τις δικές σας ερωτήσεις.. Υπόσχομαι να λύσω όλες σας τις απορίες και να σας πω τα μυστικά του μακιγιάζ με κάθε λεπτομέρεια.."

Μαρία Μαρκαντωνάτου

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΠΟΙΟ NUDE ΚΡΑΓΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ??




Συχνά ακούω φίλες μου να συζητούν για το πόσο τους αρέσουν τα Νude κραγιόν, αλλά  πάντα απογοητεύονται όταν τα δοκιμάζουν πάνω τους γιατί δεν τους ταιριάζουν καθόλου.
Αυτό είναι αλήθεια.. Δεν ταιριάζουν όλες οι αποχρώσεις, σε όλους τους τύπους δέρματος και σε όλες τις επιδερμίδες.

Μπορεί να είναι ένα πραγματικά ωραίο Nude κραγιόν, αλλά να μη ταιριάζει στον δικό σας τόνο δέρματος. Διαβάστε  τις συμβουλές μου και σίγουρα θα βρείτε το τέλειο Nude κραγιόν για τη δική σας επιδερμίδα.

Χρόνια τώρα, τα φούξια, τα κόκκινα, τα κοραλλί χρώματα ήταν οι ευνοημένες αποχρώσεις για τα χείλη, αλλά τώρα αν προσέξετε και τις stars στα κόκκινα χαλιά, θα παρατηρήσετε πως για τις εμφανίσεις τους προτιμούν τα ουδέτερα χρώματα.Με ένα Smokey στα μάτια ή ακόμη και με ένα διακριτικό μακιγιάζ,το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό και τα χείλη θα δείχνουν μεγαλύτερα. 


Δοκιμάστε την απόχρωση περνώντας τη, στην κάτω πλευρά του καρπού σας, στο κάτω μέρος της παλάμης του χεριού σας. Το χρώμα θα πρέπει να είναι ένα ή δύο αποχρώσεις πιο σκούρο από το δέρμα σας . 

Οι γυναίκες με ηλιοκαμένη επιδερμίδα θα πρέπει να πάτε σε πιο αμμώδη ροζ απόχρωση,

Οι  μεσαίου τόνου κυρίες μπορούν να επιλέξουν μια ροζ-μπεζ  απόχρωση, 
ενώ εσείς με τα πιο σκούρα δέρματα, θα πρέπει να δοκιμάζετε πιο χάλκινο-μπεζ αποχρώσεις.
Για εσάς που το φυσικό σας χρώμα χειλιών είναι αρκετά σκούρο μείνετε μακριά από μπεζ τόνους γενικά.. Δοκιμάστε καλύτερα ένα απαλό ροζ η ροδακινί κραγιόν . Αυτές οι αποχρώσεις στα δικά σας χείλη θα δώσουν ένα πιο φωτεινό και πιο ζεστό αποτέλεσμα.. σε αντίθεση με μια μπεζ επιλογή.